Boya sökücü jel
Boya sökücü jel 581,45 ₺ 581,45 ₺ KDV Dahil
Ahşap Boya Sökücü AHSAPMAX
Ahşap Boya Sökücü AHSAPMAX 697,74 ₺ 465,16 ₺ KDV Dahil
oTo Boya Sökücü
oTo Boya Sökücü 581,45 ₺ 310,11 ₺ KDV Dahil
Cam boya sökücü fiyatları
Cam boya sökücü fiyatları 969,09 ₺ 620,22 ₺ KDV Dahil
Jant boya sökücü XN30
%27
Jant boya sökücü XN30 581,45 ₺ 426,40 ₺ KDV Dahil
Boya çıkarıcı jel
%47
Boya çıkarıcı jel 581,45 ₺ 310,11 ₺ KDV Dahil
Araba boya sökücü
Araba boya sökücü 581,45 ₺ 310,11 ₺ KDV Dahil
Mobilya boyası nasıl çıkarılır
%7
Mobilya boyası nasıl çıkarılır 542,69 ₺ 503,93 ₺ KDV Dahil
Metal boya sökücü
Metal boya sökücü 581,45 ₺ 465,16 ₺ KDV Dahil
boya sökücü sprey fiyatları
%31
boya sökücü sprey fiyatları 445,78 ₺ 306,23 ₺ KDV Dahil
Epoksi boya sökücü
Epoksi boya sökücü 969,09 ₺ 620,22 ₺ KDV Dahil
Cam boya sökücü Jel
Cam boya sökücü Jel 2.325,81 ₺ 2.015,70 ₺ KDV Dahil
Ahşap boya sökücü spray SPRY-AX 500 ml
%28
Ahşap boya sökücü spray SPRY-AX 500 ml 775,27 ₺ 562,07 ₺ KDV Dahil
Vernik sökücü
%53
Vernik sökücü 775,27 ₺ 367,09 ₺ KDV Dahil
Yağlı boya sökücü
Yağlı boya sökücü 775,27 ₺ 503,93 ₺ KDV Dahil
Sıvı boya sökücü no paint liguid
Sıvı boya sökücü no paint liguid 465,16 ₺ 310,11 ₺ KDV Dahil
Boyahane Askı Aparat Ve Elektrostatik Toz Boya Sökücü XN20
Boyahane Askı Aparat Ve Elektrostatik Toz Boya Sökücü XN20 697,74 ₺ 503,93 ₺ KDV Dahil
Folyo sökücü FOLYOREM
%35
Folyo sökücü FOLYOREM 775,27 ₺ 503,93 ₺ KDV Dahil
Yerdeki boyayı sökmek için ne yapmalı
%35
Yerdeki boyayı sökmek için ne yapmalı 775,27 ₺ 503,93 ₺ KDV Dahil
Jant boyası nasıl çıkarılır
Jant boyası nasıl çıkarılır 7.752,70 ₺ 4.767,91 ₺ KDV Dahil
Boya sökücü OtoboyamaX
Boya sökücü OtoboyamaX 7.752,70 ₺ 4.380,27 ₺ KDV Dahil
Boya sökücü MX
Boya sökücü MX 775,27 ₺ 465,16 ₺ KDV Dahil
Emprime kalıp temizleme solventi EMPISOL
%53
Emprime kalıp temizleme solventi EMPISOL 581,45 ₺ 271,34 ₺ KDV Dahil

Boya sökücü ve Boya Sökücü jel çeşitleri

Oto tamir bakım ve makine tamir bakım boya sökücü ürünlerin başlıca kullanım alanlarıdır. Askeri techizat bakımlarında boya çıkarma maddesi sıklık ile kullanılır. Aynı zamanda fabrika, evler ve dış cephelerde istenmeyen boyalar için boya çözücü kullanımı vardır. Boya sökücüler ürünler içeriğinde boyaları çözmek için yüzey gerilimi yapacak malzemeler barındırır. Boya sökücüler jel yapısını vermek için boya sökücü jel içerisine ise ayrıca jelleştirici ürünler kullanılır. Oto tamirhanesi için oto boya sökücü jel kullanılır. Daha büyük firmalar için oto boya sökücüler daldırma sıvı kullanımı yapılır. Makine üretiminde veya bakımında hatalı boyalar için dik yüzeye tutunabilen boya çıkarma jel tercih edilir. Boya çıkarma ürünleri yapısal olarak kullanım alanlarına göre ayrılırlar. Boyaları çıkarıcı malzemeler yapılarına göre jel boya çıkarıcı ve sıvı boya çıkarıcı olarak ayırabiliriz. Bir diğer ayrımı ise Ph larına göre yapabiliriz. Asidik boya çıkarıcı ve alkali boya sökücüler olarak ayırmak mümkündür.

Boya sökücüler Makalesinde inceleyeceğiniz Konular

Beton Boya Sökücü Kimyasal ve Boyaları çıkarma Çeşitleri

Boya sökücüler kimyasallar özelliklerine göre ayırmadan bazı sorulara cevap vermek mümkün değildir. Çünkü Başlıca karışıklık her ürünün tüm işleri yapabileceği yönündedir. İşin aslı ürünü daha ekonomik ve yerinde kullanmak için doğru seçim yapılmalıdır. Bu doğru seçimi de ürünleri yapısal olarak ayırarak yapmak mümkündür. Çözümün sürekliliği ve muadilini aradığınızda bulabilmeniz açısından çok önemlidir.

  1. Kullanım şekline göre boya sökücüler kimyasal ürünlerin ayrımı şu şekildedir. Sıvı boya sökücü silme metal boya sökücü jel ve boya çıkarma sprey olarak çeşitlere ayırabiliriz.
  2. Yapısına göre epoksi boya sökücü kimyasal çeşitleri sıvı boya çıkarıcı ve jel boya sökücüler olarak yapısal ayrımı yapabiliriz.
  3. Ph Yapısına göre Beton boya sökücü kimyasalların ayrımı ise ph 1-5 ph 6-8 ve ph 8-13 olarak bu ayrımı yapmak mümkündür.

Elektro statik toz boya sökücü çeşitleri ve ayrımı yukarıdaki gibi yaptık. Muadil boya sökücüler ürün araması yaptığınızda bulmanız daha kolaylaşacaktır. Kullanım şekilleri ve uygulama biçimleri ile ilgili detaylı bilgiler vereceğiz lütfen yazının devamını okuyunuz.

Boya sökücüler Çeşitleri Kullanım Alanına göre

Parçalarımız ufak ve sürekli ise daldırma boya sökücü kimyasal ürünler kullanınız. Boyası sökülecek yüzey dik veya lokal bir bölgeden sökecek seniz boya sökücü jel kimyasal ürün seçilmelidir. Aşağıdaki açıklamalara bu şekilde bakınız.

  1. Oto boya sökücü jel ve sıvı kimyasal ürünler. Daldırma oto boya çıkarma sıvı ve oto jel boya sökücü kimyasal olarak ayırabiliriz. Oto üzerinde kaporta aksamında lokal boyaları sökecek ise boya sökücü jel kullanımı yapılmalıdır. Küçük ve seri parça sökümü yapılacak ise sıvı boya sökücü kimyasal kullanılmalıdır.
  2. Cam boya sökücü kimyasallar. Cam üretimi sonrasında kullanılır. Cam yüzeylerdeki hatalı veya istenmeyen boyaların yüzeyden çıkartılması için cam boya sökücüler kimyasal kullanılır. Boyaların yapısına ve kullanım şekline göre ürün seçimi yapılması gerekir.
  3. Yağlı boya sökücü kimyasallar. Duvar yüzeyinde ve dik yüzeyde tutunan yağlı boya çıkarıcı jel tipindedir. İç mekan kullanımları için extra parfüm katkılı veya kokusu azaltılmış olarak yağlı boya sökücüler tedarik edilebilir.
  4. Ahşap boya sökücü kimyasal. Ahşap yüzeylerde rahatlıkla kullanım için tasarlanmıştır. Yapısı jel ve sıvı formda olabilen tipidir. Ahşap yüzeylere zarar vermeyen mobilya boya sökücü özelliktedir.
  5. Jant boya sökücü kimyasal. Jant yapıları itibari ile farklı boyalar tiplerine sahiptir. Bu nedenle kullanacağınız jant boya çözücü kimyasal ürünün tüm boyaların tiplerinde başarılı olması önemlidir. Kullanım şekline göre jant boyası nasıl çıkarılır cevabı jel veya sıvı daldırma kullanımı önemlidir.
  6. Zehirli boya sökücü jel ürünler. Özellikle denizcilik sektöründe kullanılır zehirli boya sökücüler kimyasal ürünler. Yapısında extra çözücü madde ile içerik çok aktif hale getirilerek zehirli boya çıkarıcı haline getirilir.
  7. Makine boya sökücü ürünler. Makine parça adet çok ise daldırma ürünler ilk olarak tercih edilmelidir. Makine yüzeyinde veya dik yüzeyde lokal işlem yapılacak ise makine boya sökücü jel kullanılmalıdır.

Bu listeyi çok daha fazla artırabiliriz. Genel daha çok gelen sorular bu yönde olduğu için şimdilik bu maddeleri açıklama gereği duyduk. Bu ürünlerin nasıl kullanacağı ile ilgili devam yazsını okuyunuz.

Boya Sökücü Nasıl Kullanılır

Bu soruya cevap verebilmek için cam boya sökücü jel ürünleri kullanım şekillerine göre ayırmak gerekir. Çünkü kullanım şekillerine göre ayırmadığınız da kullanımları karıştırmak mümkün. Karışan boya çözücü kullanımlarında doğru sonuç almak zordur. Doğru boya çıkarıcı uygulama bu nedenle çok önemlidir.

  • Daldırma boya çözücü kimyasallar nasıl kullanılır. Daldırma boya sökücüler kimyasallar iki aşamada düşünmek gerekir. Daldırma sıcak tank boya sökücüler ve soğuk söküm boya sökücüler.
  • Jel boya sökücü kimyasallar nasıl kullanılır. Jel ürünlerine ise kullanımı standarttır. Fırça veya rulo yardımı ile yüzeye sürülerek boyanın kabarması veya sıvılaşması beklenerek kullanılır. Boyalar yüzeyden kalktığına emin olunduktan sonra spatula veya basınçlı yıkayıcılar ile yüzeyin temizlenmesi sağlanır.
  • Boya sökücüler sprey kimyasal nasıl kullanılır. Boya çıkarıcı sprey kimyasallar basınçlı kutu veya hava tabancası ile uygulanan kimyasal ürünlerdir. En az 20 cm uzaklıktan boyası sökülecek yüzeye püskürtülen boya çıkarma bir müddet beklenir. Daha sonra spatula veya basınçlı yıkayıcılar tarafından temizlenerek boyaya hazır hale getirilir.

Şimdide yukarıdaki daldırma boya çıkarma kimyasal sıvı, boya çözücü jel ve boya sökücü sprey kullanımlarını açalım.

Daldırma boya çıkarma nasıl kullanılır.

Daldırma boya sökücüler sistem ürünleridir. Baştan doğru kurulan sistemlerde hatalar en aza indirilir. Bu nedenle doğru sistem kurulumu öncelikle konuyu anlamaktan geçer. Bu nedenle daldırma boya çözücü kimyasal sıvı veya toz kullanımı aşağıda anlatılmıştır.

  1. Daldırma boya sökücüler kimyasal sıvı veya toz sıcak nasıl kullanılır boya sökücüler. Formülasyon yapısı sıvı veya toz olabilir genellikle ph 7 ve üstü tiplerdir. Daldırma yapılacak tankların dkp saç veya paslanmaz olması öngörülür. Üretici verdiği ısı aralığına çıkabilmek için özel rezistanslar ile ısı sağlanır. Üstten calaskal sistemi ile daldırma banyolarına sepetler vasıtası ile boyası sökülecek parçalar daldırılır. Belirtilen işlem zamanı bekletildikten sonra durulama yapılarak işlem sonlandırılır. Sıcak tank boya çıkarıcı kimyasal sıvı genellikle askeriyeler tarafından kullanılmaktadır.
  2. Daldırma boya sökücüler kimyasal sıvı veya toz soğuk sistem nasıl kullanılır boya sökücüler. Bu boya çözücü tipleri genellikle ph 1-7 aralığındadır. Asidik veya ph nötr olabilirler. Daldırma tankları ise ph nötr üründe dkp saç, paslanmaz veya plastik olabilirler. Fakat asidik boya sökücüler ürünlerde ise kesinlikle plastik veya polietilen malzemeden olması zorunludur.

Daldırma boya sökücüler ürünler yapısı gereği ve uygulama özelliklerine göre farklılıklarını anlattık. Kurulum aşaması ve kullanıcı eğitimi önemlidir. Her ikisinde de güvenlik tedbirlerinden ödün verilmemelidir. Daldırma kullanılan boya sökücüler tanklar için azami güvenlik tedbirleri alınmalı gerekli havalandırma sağlanmalıdır.

Boya Sökücü Nasıl Kullanılır?

Jel Boya sökücü ve pasta boya çıkarma paint remover nasıl kullanılır.

Fırça veya rulo yardımı ile jel boya çıkarıcı kullanımı çok kolaydır. Bir kaba konulan boya çıkarıcı jel içine daldırılan fırça veya rulo ile uygulanır. Lokal olarak boyası sökülecek yüzeye ince bir tabaka olarak sürülür. Tabaka kalınlığı arttıkça araba boya sökücü jel kimyasal yüzey gerilim ve sökme gücü de aynı oranda artacaktır. Kat kat olan bazı boyalarda yüzeyden aynı oranda kat kat söküm yapacaktır. Bazı astar tiplerinde ise astar kalınlığına göre söküm gerçekleşir. İyi usta ince astar ile kapatmış ise astar ile sökecektir. Fakat astar kalınlığı yüksek ise ayrı ayrı söküm yapması muhtemeldir. Boya çözücü jel sürüldükten sonra en az 6 dakika ile 25 dakika arasında beklenmesi gerekir. Bu süre geçtiğinde spatula veya basınçlı su ile yüzeyden boya atıkları alınır. Temizlenen yüzey saça zarar vermeden boyaya hazır hale getirilir. Boya temizleme maksatlı yada temizlik boyası maksatlı kullanımı önemlidir.

Boya çözücü sprey nasıl kullanılır

Sprey boya sökücüler ürünler basınçlı kutular halinde olabilir. Yada hava tabancasına konularak atılan boya çıkarıcı sprey türevi de bulunmaktadır. Boya çıkarıcı sprey ürünler en az 20 cm uzaklıktan boyası çıkarılacak yüzeye sıkılar. Yüzeyde en az 6 ile 25 dakika arası bekletilir. Daha sonra spatula veya basınçlı su ile boya temizleme yapılarak işlem sonlandırılır. Suyun temas ettiği yerler hemen boyama yapılmayacak ise kurulanmalıdır. Kurulanma yapılmadan bekletilen su temas etmiş yerlerde pas ve korozyon oluşumu görülebilmektedir. Bunu gidermek için ek kimyasallar kullanımına gerek kalmaması için kurulama yapılır. Kurulama yapamayan işletmeler için extra pas koruyucu ürün tavsiye edilir. Boya sokucu sprey ambalaj şekilleri değişebilir.

boya sökücü

Boya sökücü ve boya çözücü çeşitlerimiz boya sökücüler.

Bazı boya sökücüler ürün çeşitlerimiz ise size aşağıdaki gibidir. hızlı tüketilen ürünleri buraya yazmaya çalışacağız. Sizinde boyalar ile ilgili problemleriniz ve hacimli işleriniz var ise lütfen iletiniz. Sizlere özel çalışma yapmak bizi mutlu eder.

  1. Oto boya sökücüler OtoboyaMax Nopaint jelly boya sökücüler : Oto ve araçlar için üretilmiş lokal boyaları söküm amaçlıdır. Boya temizleme amaçlı yapılan lokal boyalar için lokal boya çıkarıcı olarak kullanılır. oto boyalarının tiplerine göre ürün seçmek zorunda kalmazsınız. Her türlü boya için tek ürün kullanmanız size avantaj sağlar.
  2. Ahşap boyaları için Ahşapmax boya sökücüler: Ahşap boya çıkarıcı ve mobilya boya çıkarma olarak görebilirsiniz. Jel tipindedir dik yüzeylerde işlem yapabilme olanağı sağlar.
  3. Daldırma alüminyum boya sökücüler XN30 boya sökücüler: Daldırma tipinde alüminyum boya sökücüler olarak bilinir. Soğuk kullanılır ve gençleştirme kabul eder. Sistem ürünüdür seri boya söküm işleri için kullanılır.
  4. Daldırma alüminyum boyalarını sökmek için XN60 boya sökücüler : Daldırma hızlı boya çıkarıcı olarak işlem yapar. Çok güçlü boya çıkarıcı ürün tipidir. En zor boyalarda söküm dakikası 50 dakika normal boyalarda ise 2 dakikadır.
  5. Vernik sökücü vernixir: Ahşap vernik sökücü veya plastik tampon vernik sökücü olarak bilinir.
  6. Boya sökücüler Beton boya sökücüler: ürünler beton üzerinden boya çıkarma amaçlı hazırlanmışlardır betona zarar vermezler.

Boyaları sökülecek yüzey ve kullanım şekillerini anlatmaya çalıştık. Gerekli bilgilendirmeyi yaptığımızı düşünüyorum. Bunların yanında sizinde işletmenize özel sorunlarınız var ise lütfen bildiriniz. Size özel çözümler sunmaktan gurur duyarız.

Boya sökücü fiyatları boya sökücüler

Kimyasal oto boya sökücü fiyatları 5.00 TL/kg ile 110.00 TL/Kg arasında değişmektedir. % 100 doğal boya sökücüler fiyatları biraz daha pahalıdır. Kullanım amacı ve içerik formülasyonuna göre fiyatlar artmaktadır. Satın alacağınız ambalaj boyutlarına göre boya sökücüler fiyatları düşüş göstermektedir. Ambalaj büyüdükçe fiyatlar daha ekonomik hale gelmektedir. standart pazarlama stratejisi gibi düşünebilirsiniz. Fakat maliyet açısından fayda sağlaması her iki taraf için kazançtır. Empirme kalıp temizleme solventi sektörün öncü ürünüdür.

Boya sökücüler ambalaj şekilleri

Küçük işletmeler için 35 kg ambalajlardan başlar. Orta boy işletmeler için 240 kg boya çıkarma ambalajlar ile devam eder. Büyük boy işletmeler için 1200 kg IBC tanklarda boya çıkarma sunulmaktadır. Ambalaj seçimlerinizde büyük boy ambalajları tercih etmeniz fiyat ekonomisi açısından çok önemlidir. Sürekli kullandığınız ürünler ile ilgili yıllık alımlarınız da özel fiyat isteyiniz. Toplu boya çıkarma alımlar veya renk ve parfüm isteğinize göre fiyatlandırma özel olarak yapılmaktadır. Kullanılan ambalajlar özel ambalajlar dır delinme dayanımı en üst düzeydedir. Yerdeki boyayı sökmek için ne yapmalı sorularınızın cevabı ürünler bu sayfada.

Boya sökücüler ve Boya çıkarıcı güvenlik tedbirleri ve ilk yardım

Kullanılacak kişi ve alanlar için özel önlemler gerektirir. Yüksek oranda tahriş edici yapısı çocuklardan uzak tutmanızı gerektirir. Uygun eldiven, yüz maskesi, siperlik, çizme ve kapalı ortamda yapılıyor ise solunum cihazı gerekir. Acil yardım ve yaralanmalarda acilen doktora başvurunuz. Mutlaka kullanım alanında Mesa kimya boyaları söküm ilk yardım kiti bulundurun. Göze kaçması sonucu oluşabilecek travmayı önlemek için gözünüzü bol su ile yıkayınız ve en yakın hastaneye başvurunuz. Elinize ve cildinize gelmesi durumunda hemen bol su ile durulayınız ve doktora başvurunuz. Doktor sonrası nemlendirici ile cildinizi kompres yapınız.

Boya sökücüler kullandıktan sonra boya atılacak ise önerilerimize kulak verin.

Boyayı söktünüz tekrar boyama yapacaksanız boyanın yüzeyde daha iyi tutunması için neler yapmalısınız. Boya çıkarma sonrası işlemler çok önemlidir. Yüzeyde yağ var ise yağ sökücü ile yağın temizlenmesi sağlanmalıdır. Yüzey korozyon veya pas yapmış ise boyama öncesi pas sökücü ile pas temizleme yapılmalıdır. Boyanın daha iyi tutunmasını sağlamak amacı ile yüzey kontrollü metotlar ile aşındırılması ve metal yüzey hazırlayıcı ile fosfat kaplanmalıdır. Fosfat olan yüzey de daha sonra boyalarda kabarması yaşanmaz. Rutubet veya neme karşı fosfat bir bariyer görev görür kontrollü metotlar ile aşındırma ile fosfat yerleşir. Çok daha sağlam boyalar oluşur yüzeyde. Bu boyayı çizme testi ile test yapabilirsiniz. ısıtma veya soğutma sistemleri için kireç sökücü seçimi önemlidir. Bakım bölümü için el temizleme kremi kullanmayı unutmayınız. Eski boya sökücüler sayfasını ziyaret etmek isterseniz lütfen linki takip ediniz.

Boyaların sökümü yapıldıktan sonra pas sökücü kimyasal boya öncesi kullanılabilir. Koruma amaçlı parçalarda koruyucu yağ var ise endüstriyel yağ çözücü kullanılabilir. İnşaat demirlerşnde pas oluşmuş ise demir pas sökücü ürün kullanılmalıdır. Beton mikserleri için beton harç sökücü ürün kullanmanızı öneririz.

Boya sökücü FAQ:

Araba Boyasını Ne Çıkarır?

Boya sökücü jel arababoyasını çıkarır.

Boya Sökücü Nasıl Kullanılır?

Boya sökücü fırça rulo veya daldırma olarak kullanılır.

Boya Sökücü Nerelerde Kullanılır?

Boya sökücü istenmeyen boyaların sökümü için yüzey tipine göre seçilerek kullanılır.

Mesa KimyaeticaretPORT Altyapısı Kullanılmıştır